NOVO u Plattner Motors-u!

Od 01. januara 2022.god. Plattner Motors postaje ekskluzivni distributer za Srbiju, najprestižnijih svetskih brendova u segmentu moto pneumatika, Pirelli i Metzeler. U Plattner Motors-u možete pronaći gume za vaš motocikl ili skuter bez obzira na vrstu i brend.

PIRELLI CENOVNIK

Kliknite na sliku!

METZELER CENOVNIK

Kliknite na sliku!

PIRELLI

Pirelli brend je sinonim za trkački DNK, najsavremenije tehnologije za izvanredne nivoe performansi i veliku tradiciju italijanskog dizajna: idealna kombinacija za Pirelli kupce koji insistiraju na visokim performansama u potpunoj bezbednosti i fascinirani su tehnološkim inovacijama . Karakteristične karakteristike Pirelli asortimana su nivoi performansi i raznovrsnost upotrebe koji su nastavak izuzetno bogate tradicije uspeha u motosportu: od sedamnaest godina kao jedini dobavljač za FIM Svetsko prvenstvo u superbike-u do 74 svetske titule osvojene u FIM svetsko prvenstvo u motokrosu.

PIRELLI DIABLO™

Asortiman DIABLO™ oslikava Pirellijevo trkačko nasleđe. Diablo™ Superbike (slick gume) je zvanična WSBK guma, sa svojim širokim spektrom specifikacija, dizajnirana da maksimizira performanse, u širokom rasponu temperatura i karakteristikama asfalta. Diablo™ Supercorsa SP su pneumatici iz Pirelli asortimana za korišćenje na putevima koji iskorišćavaju iskustvo stečeno na takmičenjima i imaju koristi od transfera te tehnologije. Ovaj proizvod daje motociklistima mogućnost da imaju samo jednu gumu na putu ili na trkačkoj stazi bez kompromisa, a biraju ga najprestižniji proizvođači motocikala na svetu kao originalnu opremu za svoje vrhunske modele. Diablo Rosso™ Corsa II je najsavremenija guma, priznata širom sveta od strane industrijske štampe i svakodnevnih motociklista kao najbolja kombinacija performansi na suvim i mokrim putevima i produženog veka trajanja. Pirelli Diablo Rosso™ Scooter je sportski proizvod dizajniran za segment skutera, koji je takođe dostupan u radijalnoj specifikaciji za maksi skutere, kako bi se garantovao odličan nivo performansi.

PIRELLI ANGEL™

ANGEL™ je porodica proizvoda posvećenih svetu sportskih putovanja, dizajniranih za putnike koji dele Pirellijevu interpretaciju koncepta Grand Turismo, restilizovanog kroz sportsku tradiciju ovog poznatog italijanskog imena. ANGEL™ GT II konsoliduje Pirellijevu reputaciju u segmentu pneumatika za sportska putovanja, kombinujući najizrazitije karakteristike brenda – kao što su odlične performanse i ekstremna lakoća rukovanja – sa bezbednošću na mokrim površinama, pouzdanošću i svestranošću.

PIRELLI SCORPION™

Porodica SCORPION™ je specifična za upotrebu na putu i ​​van nje i uključuje različite asortimane proizvoda: od guma dizajniranih za avanturističke motocikle koji se prvenstveno koriste u svrhe putovanja do proizvoda razvijenih za pobedu na međunarodno poznatim takmičenjima u motokrosu. Scorpion™ Trail II je guma posvećena drumskim enduro motociklima, savršena sinteza karakteristika sportskih touring i off-road proizvoda, koja je tokom godina potvrdila svoju nadmoć u performansama nad konkurencijom sa jedanaest pobeda u različitim uporednim testovima koje je organizovao najautoritativnijih međunarodnih časopisa. Scorpion™ Ralli STR ima posebno agresivan izgled, tipičan za gumu sa kvrgavom šarom gazećeg sloja, a istovremeno garantuje visok nivo performansi bilo na putu ili van njega. Scorpion™ MX je serija guma posvećena amaterskoj i profesionalnoj terenskoj upotrebi koja je tokom decenija prikupila 74 svetske titule na FIM svetskom prvenstvu u motokrosu.

METZELER

Kroz svoj portfolio, Metzeler nudi nivoe performansi utisnutih karakteristikama njihovog nemačkog nasleđa preciznosti, pouzdanosti i uverljivog porodičnog osećaja u celom svom asortimanu. Kupci Metzelera vide da je vožnja motocikla izraz njihove lične slobode, bez straha od protivljenja tradiciji i smatraju da je motocikl najbolji način putovanja i istraživanja, bez obzira na klimatske uslove.

METZELER SPORTEC™

SPORTEC™ predstavlja porodični brend Metzeler koji otelotvoruje najbolju tehnologiju razvijenu za proizvode namenjene trkačkim aplikacijama. Sportec™ M9 RR je najnovija supersportska guma brenda plavi slon i bez sumnje jedan od najželjnije očekivanih proizvoda motociklista, na osnovu njihovog uvažavanja karakteristika njegovog renomiranog prethodnika, Sportec™ M7 RR. Dizajniran je za vlasnike supersportskih i naked motocikala sa sportskim stilom vožnje i koji svakodnevno koriste motocikle u svim vremenskim uslovima: od urbane džungle do brzih vožnji koje traže za vikend ekskurzije.

METZELER ROADTEC™

Ponuda Metzeler-a posvećena svetu sportskog putovanja deo je gore pomenutog ROADTEC asortimana. Roadtec™ 01 SE je idealan izbor za motocikliste koji su vlasnici naked i sportskih turističkih motocikala koji se koriste uglavnom za ili kratka do srednja putovanja van grada, sami ili sa putnikom, i koji traže gumu koja je dobar kompromis između sportskih performansi, upravljanja i kilometraže. Roadtec™ 01 SE upotpunjuje Metzeler asortiman i konsoliduje snage Roadtec™ 01 koji ostaje, sa svojom izuzetnom vučom na mokrim površinama i efikasnim performansama, referentni proizvod za tourer motocikle koji su generalno teži, kao i da je dostupan u konvencionalnim veličinama i za avanturističke motocikle.

METZELER KAROO™

Porodica KAROO™ proizvoda u okviru brenda Metzeler nudi asortiman posvećen avanturističkim i maksi enduro motociklima koji obuhvataju raznovrsne upotrebe u svetu na i van puteva, od pustinja do asfalta. Karoo™ Street pruža savršenu kombinaciju off-road stila i agilnosti na putu. Karoo™ 3 je proizvod posvećen terenskim racijama i avanturističkim putovanjima, dok je Karoo™ Extreme razvijen za profesionalna takmičenja u reliju i isključivo za korišćenje van terena.

BUDITE INFORMISANI

Copyright © 2022 Plattner d.o.o. | Ovlašteni diler za prodaju motocikala i drugih proizvoda marke Yamaha, rezervnih delova i servisnih usluga na teritoriji Srbije
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram