Stvaranje *kando-a sa proizvodima i uslugama koji premašuju vaša očekivanja

Vođeni strašću i duhom za inovacije, Yamaha nastoji da kreira jedinstvene proizvode koji obogaćuju živote ljudi i nadmašuju očekivanja kupaca. PLATTNER d.o.o.  je autorizovani diler Yamaha programa za područije Srbije. Pored prodaje motocikala, skutera, vanbrodskih motora, motornih sanki i ATV-a, vrši servisiranje u garantnom i vangarantnom roku, prodaju originalnih i zamenskih delova.
Preko 50 godina Yamaha  nastoji da svojim kupcima širom sveta ponudi raznovrsne proizvode i usluge koji donose radost i obogaćuju njihove živote novim iskustvom. Yamaha se izdvaja svojim dizajnom, kvalitetom i raznovrsnošću programa vozila prilagođenim individualnim potrebama korisnika u svakom segmentu.
* Kando je japanska reč za istovremeni osećaj dubokog zadovoljstva i intenzivnog uzbuđenja koje doživljavamo kada naiđemo na nešto od izuzetne vrednosti.

BUDITE INFORMISANI

Copyright © 2022 Plattner d.o.o. | Ovlašteni diler za prodaju motocikala i drugih proizvoda marke Yamaha, rezervnih delova i servisnih usluga na teritoriji Srbije
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram