Poštovani klijenti, posetite nas u našim salonima gde ćemo kreirati najbolju ponudu za Vas!

 Beograd
Motori/pente: 064 822 92 45
Oprema/gume: 064 822 92 32
Servis/delovi: 064 822 92 50
Vojislava Nanovića 27, 
Beograd (uz autoput)
Novi Sad
Motori/pente: 064 822 92 51
Oprema/gume: 064 822 92 56
Servis/delovi: 064 822 92 49
Novosadski put 67,
Veternik - Novi Sad
Radno vreme:
ponedeljak-petak: 09:00-16:30h
subota: 10:00-13.00h
nedelja: neradni dan
Popunite kontakt formu pri dnu stranice i mi ćemo pozvati Vas. Hvala na poverenju!

Kliknite da pročitate često postavljenja pitanja o motorima, finansiranju, servisu i delovima, i možda ćete naći odgovor koji će vam pomoći

Motori

Koja je cena motora? – Cene svih aktuelnih modela su navedene u cenovniku na vebsajtu www.plattner-motors.rs u rubrici “Cenovnici“.

Da li je dostupan određeni model ili boja? – Potrebno je pozvati 064 822 92 45

Koja je maksimalna brzina motora? – Nezahvalno je tvrditi maksimalnu brzinu motora, predlažemo da pronađete informaciju u nekom testu ili blogu.

Koliko troši? – Za moto program potrošnja je navedena na svakoj stranici modela, dok za nautiku nije zahvalno tvrditi potrošnju i predlažemo da pronađete informaciju u nekom testu ili blogu.

Koja je razlika specijalne verzije? – Na stranici modela specijalne verzije je naglašeno šta specijalna verzija podrazumeva od dodatne opreme.

Koliki je depozit? – Za motore potrebno je dostaviti 10%, a za sve ostalo 50% iznosa maloprodajne cene kao depozit.

Koliko košta dostava? – Cena dostave je po dogovoru prilikom kupovine motora.

Da li mogu da uradim staro-za-novo? – Potrebno je poslati informacije (broj šasije i kilometražu) i slike (prva stranica servisne knjižice i slike motora) na motors@plattner.rs s naslovom “Zahtev za staro-za-novo”.

Da li mogu dobiti COC obrazac? – Potrebno je poslati broj šasije i kontakt klijenta na motors@plattner.rs s naslovom “Zahtev za COC obrazac”.

Da li mogu dobiti potvrdu o brzini? – Potrebno je poslati broj šasije i kontakt klijenta na motors@plattner.rs s naslovom “Zahtev za potvrdu o brzini”.

Da li moj motor može da se registruje? – Potrebno je poslati broj šasije i kontakt klijenta na motors@plattner.rs s naslovom “Informacije o registraciji”.

Na koliko se pumpaju gume? – Na motorima, uglavnom u prednjoj gumi treba da je 2.3, a zadnjoj 2.1 bar, ali predlažemo da pogledate preporuku proizvođača.

Pojavila se greška na displeju, šta da radim? – Potrebno je pozvati podršku na 064 822 92 50.

Izgubio sam daljinski, šta da radim? – Potrebno je pozvati podršku na 064 822 92 50.

Finansiranje

Da li mogu dobiti kredit? – Osnovne informacije se mogu pronaći na vebsajtu www.plattner-motors.rs, a za više informacija potrebno je pozvati 064 822 92 52

Servis

Na koliko kilometara se rade servisi? – Prvi servis na motorima se uglavnom radi na 1.000km, a svaki sledeći na 5.000km ili jednom godišnje (šta se prvo desi), a na vanbrodskim na 20h, svaki sledeći na 100h ili jednom godišnje.

Šta obuhvata redovan servis? – Redovan servis obuhvata kompletan pregled motora s kačenjem na dijagnostiku prema fabričkoj checklisti, a uz obavezno menjanja filtera i ulja.

Kolika je cena radnog sata u servisu? – Cena radnog sata u ovlaštenom Plattner servisu u Srbiji je 4.200 RSD.

Gde se nalazite? – Beograd (Vojislava Nanovića 27) i Novi Sad (Novosadski put 67).

Da li možete proveriti istoriju servisa? – Potrebno je poslati broj šasije i kontakt klijenta na motors@plattner.rs s naslovom “Informacije o servisnoj istoriji”.

Koliko ulja se sipa u motor? – Količina ulja u motoru zavisi od modela i možete pronaći u servis manualu.

Upalila se lampica za ulje, šta da radim? – Potrebno je dovesti motor u servis.

Motor ne reaguje, da li može neko da dođe? – Potrebno je pozvati podršku na 064 822 92 50.

Delovi

Koja je cena određenog dela? – Potrebno je popuniti online formu na vebsajtu www.plattner-motors.rs/porucite-deo/

Da li su delovi u boji motora? – Ukoliko se poruče tačni delovi, stižu u boji motora.

Koje su dimenzije i karakteristike delova? – Potrebno je popuniti online formu na vebsajtu www.plattner-motors.rs/porucite-deo/

Koji akumulator se stavlja u određeni motor? – Potrebno je popuniti online formu na vebsajtu www.plattner-motors.rs/porucite-deo
Poštovani klijenti, možete ostaviti Vaš kontakt s kratkom porukom za čega ste zainteresovani i kada želite da Vas pozovemo.

Kroz ovu formu možete nam napisati i Vaše komentare ili kritike.

BUDITE INFORMISANI

Copyright © 2022 Plattner d.o.o. 
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram