INSPIRISAN LJUDIMA

Dainese je posvećen proizvodnji najdelotvornijih sigurnosnih rešenja u svakoj sferi gde sportisti neprestano guraju ljudsko telo i um da nadmaše svoje prethodne rezultate. Od naših motociklističkih trkača do alpskog skijanja, brdskog biciklizma, takmičarskog jedrenja i svemira. Naša najnovija dostignuća u istoriji inovacija su prvi ultra-brzi sistem vazdušnih jastuka i jakni za motociklističke trke i upotrebu na putu koji ne zahtevaju senzore postavljene na vozilu, prvo odelo za jedrenje za jedriličarske jahte koje kombinuje flotaciju, zaštitne i komunikacijske funkcije u jednom rešenju, i simulacijsko odelo za gravitacijsko opterećenje za Međunarodnu svemirsku stanicu. Kao i sve naše inovacije, one su razvijene u bliskoj saradnji sa svojim pionirskim korisnicima, dizajnirane oko njihovih potreba da u potpunosti podrže njihova dostignuća. Ili – da kažemo drugačije – oni su inspirisani ljudima.

Pogledajte neke od najprodavanijih proizvoda...

Ista D-air® tehnologija korištena u MotoGP™ takmičenjima, sada dostupna svima.

Smart Jacket nudi zaštitu najnaprednije Dainese D-air® tehnologije vazdušnog jastuka koja se koristi u MotoGP ™, ugrađenu u svestranom prsluku koji odgovara svakom vozaču. Može se nositi preko ili ispod bilo koje druge jakne ili odeće i ne zahteva vezu sa motorom. Osim toga, prozračan je i lako se sklapa. Kombinuje svu snagu najnovije generacije Dainese D-air® i pogodnost komada odeće višestruke upotrebe.
Kupi

Tempest 2 D-DRY® Jakna

Tempest 2 D-DRY® je dvoslojna vodootporna jakna, idelana za uživanje na svakom putu i po svim vremenskim uslovima. 
Zahvaljujući D-DRY® 20.000mm vodootpornoj membrani i skidajućoj termalnoj jakni, praktičnost i udobnost su zagarantovani u hladnim i kišnim uslovima.
Kupi

BORA AIR TEX JAKNA

Tekstilna jakna, ventilaciona i zaštitna, jedinstvenog i prepoznatljivog stila. Dainese predstavlja inovativno stilizovanu jaknu iz serije tex sportskih jakni. Rođena iz novog dizajnerskog koncepta, izdvojena od ostalih Dainese proizvoda, ova jakna je dizajnirana za mlade vozače koji traže visokokvalitetan odevni predmet, koji je idealan i za vožnju po toplom vremenu.
Kupi

BUDITE INFORMISANI

Copyright © 2022 Plattner d.o.o. | Ovlašteni diler za prodaju motocikala i drugih proizvoda marke Yamaha, rezervnih delova i servisnih usluga na teritoriji Srbije
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram