"Engineered for Riding"

Španska kompanija SHAD osnovana je daleke 1973.god. pod imenom NAD. To je vodeća kompanija u proizvodnji motociklističkih sedišta i kofera za veliku većinu vodećih svetskih OEM marki u moto industriji. Pokrivajući sve faze proizvoda (dizajn, inženjering i proizvodnju) iz razvojnog i proizvodnog centra u Barseloni, SHAD svoje proizvode šalje u glavne fabrike motocikala u Evropi, Sjedinjenim Državama i Aziji. Među najvažnije kupce spadaju: BMW, Yamaha, Polaris, Indian, KTM, Triumph, Honda, Piaggio i drugi.
SHAD je najnagrađivanija marka kofera za motocikle, na svetu. “Engineered for Riding” predstavlja posvećenost stalnim inovacijama kroz inženjering i dizajn.

Pogledajte neke od najprodavanijih proizvoda...

TERRA TR48 gornji kofer

TERRA TR48 je dizajniran, projektovan i napravljen 100% u Barseloni, sa kapacitetom za jednu ili 2 kacige. Napravljen od očvrsnute legure aluminijuma, jačeg i laganijeg tipa aluminijuma koji omogućava smanjeni presek od 1,2 mm kako bi se dobila minimalna težina uz maksimalni otpor.
Kupi

TERRA TR47 bočni kofer

TERRA TR47 je dizajniran, projektovan i napravljen 100% u Barseloni, sa kapacitetom za jednu ili 2 kacige. Napravljen od očvrsnute legure aluminijuma, jačeg i laganijeg tipa aluminijuma koji omogućava smanjeni presek od 1,2 mm kako bi se dobila minimalna težina uz maksimalni otpor.
Ključevi i cilindar brave na TR47 ključevima su nova premium verzija kompanije SHAD, sa sistemom koji smanjuje mogućnost krađe. I poklopac koji sprečava ulazak prašine.
Kupi

SH59X proširivi gornji kofer

SHAD SH59X je gornji kofer jedinstven na tržištu. Njegov inovativan dizajn omogućava da se zapremina kofera u nekoliko sekundi reguliše u 3 različita položaja (46, 52 i 59 litara), što omogućava nošenje 2 enduro kacige bez potrebe da se stavljaju na bok, plus dodaci za putovanje. Takođe ima unutrašnje kaiševe kako bi se osiguralo da se teret ne pomera.
Kupi

SH58X proširivi gornji kofer

Proširivi gornji kofer SHAD SH58X sa karbonskim završnim slojem i podesivom zapreminom u 3 položaja (46-52 i 58 litara), ima kapacitet da drži 2 enduro kacige bez potrebe da ih stavljate na bok, plus putni pribor. Vrhunska tehnologija i inovativan dizajn proširivog kućišta zaslužili su prestižnu nagradu Reddot Design Award 2017, referencu među dizajnerima i proizvođačima.
Jedini je gornji kofer na tržištu koji se može regulisati do 58 l, a prilagođen je kako svakodnevnim potrebama, tako i onim avanturističkim putovanjima o kojima ste oduvek sanjali. To je krajnje svestran proizvod, jer se menjajući između različitih položaja, za samo nekoliko sekundi pretvara iz aerodinamičnog u veliko kućište. Njegov strukturni okvir garantuje visoku krutost i otpor uz minimalnu težinu, a takođe uključuje i unutrašnje sigurnosne trake kako bi se osiguralo da se unutrašnji prtljag ne pomera.
Kupi

SHAD držač za telefon sa džepom

SHAD držači za mobilni telefon su praktičan dodatak koji je svima potreban. Vodootporni, sa dodatnim džepom za smeštaj sitnica ili bez njega, lako se montiraju na upravljač ili na retrovizor.
Kupi

BUDITE INFORMISANI

Copyright © 2022 Plattner d.o.o. 
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram