2023 Tricity 300

Yamaha Produžena Garancija

Najbolji potez u gradu

Sve u vezi sa ovim vrhunskim vozilom za urbanu mobilnost je dizajnirano da putovanje na posao učini jednostavnim, lakim i zabavnim. Dva prednja točkova pružaju dodatno prianjanje za glatko skretanje – a lagano upravljanje i uske dimenzije olakšavaju filtriranje kroz zakrčene ulice.

Svaki put kada se zaustavite, sistem pomoći pri stajanju je dobrodošla pogodnost – a kada se svetla na semaforu prebace na zeleno, Blue Core motor od 300 cm3 ima odličan odziv i zadovolja EURO5 standard i sposoban je da vas vodi do vašeg odredišta u rekordnom roku. Sa prelepo stilizovanom karoserijom i vodećim specifikacijama u klasi, Tricity 300 je najbolji potez u gradu. *Ograničenja i restrikcije mogu da važe za svaku zemlju prema važećim lokalnim zakonima.

Detalji

 • Kontrola proklizavanja (TCS)
 • Kočioni diskovi velikog prečnika
 • Urbano mobilno vozilo sa tri točka i Tricity DNK
 • Sistem pomoći pri stajanju u mestu (Standing Assist System)
 • Najlakši u klasi / Nezavistan
 • Odeljak za prtljag velike zapremine
 • LCD instrument tabla sa visokoim kvalitetom završne obrade
 • Ekonomičan i snažan Blue Core agregat radne zapremine od 300 cm3 sa EURO5 emsionim standardom

Tricity 300

Yamaha podiže urbanu mobilnost na viši nivo sa potpuno novim Tricity 300. Njegov ekonomični Blue Core EURO5 motor od 300 cm3 daje vam dovoljno snage za vožnju na dužim razdaljinama na autoputu. A njegov snažan obrtni moment i glatko ubrzanje čine ovo najpametnijim i najbržim načinom kretanja u gradu, kao i van njega.

Tricity 300 Tricity 300 Tricity 300
360° quick view
0%

  Karakteristike

  Features Gallery
  • alt

   Urbano mobilno vozilo sa tri točka i Tricity DNK

   Yamaha je zahvaljujuć Tricity 300 modelu otvorila novi svet u segmentu urban mobiliti vozila za još širu publiku. Nudeći dinamični dizajn i svestrane performanse zajedno sa specifikacijama koje su najbolju u ovoj klasi kao i tehnologiju koja je pristupačna svakom korisniku. Ovaj pristupačni skuter sa tri točka može da se vozi i sa B vozačkom kategorijom*, daju ljudima veće šanse da se lakše kreću kroz grad.* Ograničenja i restrikcije mogu da važe za svaku zemlju prema važećim lokalnim zakonima.

  • alt

   Ekonomičan i snažan Blue Core agregat radne zapremine od 300 cm3 sa EURO5 emsionim standardom

   Pogonjen moćnim i ekonomičnim Blue Core EURO5 motorom radne zapremine od 300 cm3, novi Tricity 300 podiže nivo urban mobiliti vozila na viši nivo. Vodeno hlađeni, jednocilindrični četvorotaktni motor isporučuje dovoljno snage za duže vožnje auto-putem - a sa velikim i uglađenim obrtnim momentom na nižim brzinama i optimizovanim automatskim prenos, samo zavrnete gas i odlazite!

  • alt

   Sistem pomoći pri stajanju u mestu (Standing Assist System)

   Vožnja u urbanim uslovima obično uključuje dosta stani - kreni situacija. Iz tog razloga je Yamaha razvila Standing Assist System kako bi pružila dodatnu pogodnost kada se zaustavite zbog crvenog svetla na semaforu ili usled zastoj u saobraćaju.

  • alt

   Najlakši u klasi / Nezavistan

   Tricity 300 je dizajniran da pruži agilnost lakog skutera sa dodatnim osećajm stabilnosti i samopuzdanja koje dolazi sa trotočkašem. Osim toga što je najlakši model u klasti, takođe ima i najviše specifikacije - a sa rezervoarom zapremine 13 litara i aerodinamičkim oblikom i vetrobranom, predstavlja najpametniji izbor za duga putovanja.

  • alt

   Odeljak za prtljag velike zapremine

   Osim toga što ima lepo sportski izgled, uglađen dizajn i specifikacije najbolje u klasi, čini dinamički Tricity 300 ekstremno praktičnim i funkcionalnim vozilom. Mesto za prtljag ima dovoljno prostora za dve full-face kacigu ili aktn tašnu A4 dimenzija. Bravom za pljenje i bravama možete upravljati sa prikladnim pametnim ključem. Na prednjem panelu se nalazi DC

  • alt

   LCD instrument tabla sa visokoim kvalitetom završne obrade

   Tricity 300 je vozilo visoke specifikacije sa kvalitetnim izgledom i završnom obradom. Njegova vodeća specifikacija u klasi uključuje i instrument tablu u automobilskom stilu koja prikazuje ključne informacije u predlegnom i čitljivom stilu. Indikatorske lampice prikazuju ABS, Standning Assist System, TCS i ambijentalnu temperaturu vazduha - sa korisnim upozorenjem kada se temperatura spusti na 3 stepena celzijusa ili manje.

  • alt

   Kočioni diskovi velikog prečnika

   Konfiguracija sa 3 točka koju Tricity 300 poseduje daje unapređen osećaj stabilnosti i samopouzdanja i dizajniran je da savlada širok opseg površina i uslova vožnje. Jedini u klasi ima prednje i zadnje diskove prečnik 267 mm koji daju priličnu zaustavnu snagu - Yamahin jedinstveni kočioni sistem i ABS vam pružaju bolju kontrolu u vlažnim ili klizavim uslovima.

  Tehnički podaci

  Download Factsheet
  • Agregat
   Tip agregata
   4 ventila, 4-taktni, jednocilindrični, vodeno hlađen, EURO5, SOHC
   Radna zapremina
   292 cc
   Prečnik i hod
   70.0 x 75.9 mm
   Kompresioni odnos
   10.9:1
   Maksimalna snaga
   20.6 kW @ 7,250 rpm
   Maksimalni obrtni moment
   29.0 Nm @ 5,750 rpm
   Sistem podmazivanja
   Preko mokrog kartera
   Sistem napajanja gorivom
   Direktno ubrzigavanje
   Sistem paljenja
   TCI
   Sistem pokretanja
   Električni
   Prenosni sistem
   Automatski, klinasti kaiš
   Potrošnja goriva
   3.3 l / 100 km
   CO2 emisija
   77 g / km
  • Šasija
   Sistem prednjeg ogibljenja
   Dupla teleskopska viljuška
   Hod prednjeg ogibljenja
   100 mm
   Sistem zadnjeg ogibljenja
   Zadnja viljuška
   Hod zadnjeg ogibljenja
   84 mm
   Prednja kočnica
   Hidraulična kočnica sa dva diska, Ø267 mm
   Zadnja kočnica
   Hidraulična kočnica sa jednim diskom, Ø267 mm
   Prednja guma
   120/70-14M/C 55P Tubeless
   Zadnja guma
   140/70-14M/C 62P Tubeless
  • Dimenzije
   Ukupna dužina
   2,250 mm
   Ukupna širina
   815 mm
   Ukupna visina
   1,470 mm
   Visina sedišta
   795 mm
   Međuosovinsko rastojanje
   1,595 mm
   Minimalna visina od tla
   130 mm
   Masa vozila
   239 kg
   Zapremina rezervoara
   13Litres

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!

  BUDITE INFORMISANI

  Copyright © 2022 Plattner d.o.o. 
  menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram