Yamaha Produžena Garancija

Sjedinjen sa gradom

Sportska i dinamična šasija čini da NMAX 125 ima elegantna prednja i zadnja LED svetla i aerodinamični oklop koji nudi bolju zaštitu od vetra i kiše. Šasija pruža poboljšanu upravljivost u užurbanom gradskom saobraćaju – a laka ergonomija čini ovo najudobnijim načinom kretanja.

I bićete zadivljeni visokom tehnologijom koja dolazi kao standardna oprema! Komunikaciona kontrolna jedinica (CCU) preko Bluetooth-a uparuje NMAX 125 sa vašim pametnim telefonom kako bi vam omogućio pristup važnim informacijama – a funkcije poput pametnog ključa za paljenje bez ključa, utičnice i skladištenja ispod sedišta čine svakodnevni život mnogo lakšim.

Detalji

 • EURO5 "Blue Core" motor radne zapremine od 125 cm3
 • Sportski dizajn
 • CCU komunikaciona kontrolna jedinica
 • Kontrola proklizavanja
 • Start & stop sistem
 • Sistem pametnog ključa
 • Prednja i zadnja disk kočnica sa ABS-om.
 • Utičnica za napajanje i prednji pretinac
 • Prostor za skladištenje ispod sedišta
 • Šasija velike krutosti
 • Veća LCD instrument tabla

NMAX 125

Način na koji živimo svoj život se menja i vreme je da pogledamo nove načine kretanja u gradu i okolini. Potreba za socijalnim distanciranjem znači da su prenatrpani sistemi javnog prevoza izgubili svoju privlačnost – dok automobil više nije održiv zbog zakrčenih ulica, skupog parkinga i povećanja putarine.

NMAX 125 NMAX 125 NMAX 125 NMAX 125
360° quick view
0%

  Karakteristike

  Features Gallery
  • alt

   EURO5 "Blue Core" motor od 125 cm3

   Bilo da se krećete kroz saobraćajnu gužvu u gradu ili ste krenuli van grada da se nađete sa prijateljima, sportski NMAX 125 vam daje idealan spoj performansi, zabave i ekonomičnosti. Tih EURO5 "Blue Core" motor troši izuzetno malo goriva, a nudi jako ubrzanje kako bi vas izvadio iz gužve - a rezervoar velikog kapaciteta od 7,1 litara vam daje mogućnost da pređete oko 300 km do narednog sipanja goriva.

  • alt

   Sportski dizajn

   Yamaha je dovela NMAX 125 na sledeći nivo zahaljujući sa dizajnom prednjeg oklopa sa dinamičnim LED svetlima u paru i ugrađenim pozicionim svetlima - dok zadnje LED svetlo, dok integrisani prednji i zadnji pokazivači pravca poboljšavaju premium izgled i osećaj Yamahinog ultimativnog skutera zapremine 125 cm3 idealnog za one koji tek ulaze u svet dvotočkaša.

  • alt

   CCU komunikaciona kontrolna jedinica

   NMAX je prvi skuter koji uživa benefite Yamahine nove komunikacione kontrolne jedinice (CCU) koja vas stalno drži informisanim i svaku vožnju čini ugodnijom. Preuzmite MyRide aplikaciju na vaš pametni telefon i povežite se preko Bluetooth veze. Možete pristupiti velikom broju tehničkih i informacija iz vožnje - i možete naći vaš skuter preko aplikacija parking lokatora!*Koristeći informaciju o lokaciji poslednjeg povezivanja sa vašim telefonom, ne putem GPS-a.

  • alt

   Sistem pametnog ključa

   NMAX je jedan od najsofisticiranijih skutera u klasi i dolazi sa Yamaha sistemom pametnog ključa kao delom standardne opreme. Sve dok je pametni ključ sa vama u vašem džepu ili torbi, keyless sistem vam omogućava da uključite vaš NMAX, na taj način štedeći vreme i čineći čitav proces daleko jednostavnijim i zgodnijim. Nema više traženja konvencionalnog ključa na mračnim parkinzima tokom noći!

  • alt

   Novodizajnirana šasija

   Sakrivena duboko ispod novih dinamičnih oklopa, nalazi se nova šasija koja igra ključnu ulogu čineći NMAX jednim od najboljih urbanih skutera iz Yamahe. Potpuno novi dizajn karakteriše rezervoar goriva zapremine 7,1 litara koji se nalazi u centru tunela između nogu radi boljeg rasporeda mase i odlične upravljivosti - i nova šasija i oklop pružaju komforniji položaj vožnje sa povećanom zaštitom od vetra i smanjenjem buke.

  • alt

   Kontrola proklizavanja

   Novi NMAX dolazi sa kontrolom proklizavanja koji vam daje više samopouzdanja prilikom vožnje na klizavim površinama poput kaldrme ili tramvajskih šina. Kada TCS sistem oseti proklizavanje zadnjeg točka, momentalno redukuje prenos snage do zadnjeg točka kako bi guma zadržala prianjanje - omogućavajući vam da vozite samouvereno u raznim vremenskim uslovima i na raznim uslovima podloge.

  • alt

   Start & stop sistem

   Vožnjom ovako ekonomičnog skutera već pomažete u smanjenju vaših tragova u emisiji štenih gasova. Kako bi se zagađenje još više smanjilo i minimizirala potrošnja goriva, NMAX je opremljen start & stop sistemom koji prekida rad agregata prilikom stajanja na semaforu ili u gradskoj gužvi. Kada se svetla prebace na zeleon, samo pustite kočnice i zavrnite gas i EURO5 motor automatski počinje sa radom.

  • alt

   Prostor za skladištenje ispod sedišta

   Osim što je Yamahin najsportskiji i najdinamičniji 125 cm3 skuter u urban mobiliti klasi, NMAX takođe ima i svoj praktičnu stranu čineći ga idealnim kompanjonom za posao i zabavu. Podiginite konturisano dual sedište i pristupićete prostranom odeljku koje je dovoljno veliko da primi vašu kacigu i druge lične stvari.

  • alt

   Veća LCD instrument tabla sa povezivanjem

   Ovaj premium skuter sa koji možete priuštiti opremljen je novorazvijenom, visoko - tehnološkom LCD instrument tablom koja je povezana sa novim CCU. Pored toga što prikazuje brzinu kretanja, pređeni put, nivo goriva i temperaturu, ovaj ekran je povezan sa CCU i karakterišu ga simboli koji će se uključiti i obavestiti o dolazećim pozivima, e-mailovima i SMS porukama - kao i o prikazivanju statusa baterije vašeg pametnog telefona.

  • alt

   Utičnica za napajanje i prednji pretinac

   Sa svojim CCU lakim za korišćenje i širokim spektrom funkcija MyRide aplikacije, NMAX vam omogućuje da ostanete u potpunom kontaktu gde god da ste krenuli - što vas čini sigurnim da nećete nikad propustiti važnu komunikaciju sa saradnicima ili prijateljima. Praktična utičnica za napajanje vam omogućava da držite vaš pametni telefon potpuno napunjenim tokom vožnje, a prednji pretinac pruža vodootporno mesto za smeštaj privatnih stvari.

  • alt

   Prednja i zadnja disk kočnica sa ABS-om.

   Premium specifikacija NMAX-a uključuje moćni kočioni sistem sa prednjim diskom prečnika 230 mm i zadnjim diskom prečnika 230 mm koji vam pruža dovoljno kontrole i uglađene zaustavne moći - i ABS sistem sprečava slučajno blokiranje točkova koji se mogu dogoditi ako izvršite jak pritisak na kočnice tokom vožnje po klizavim površinama.

  Tehnički podaci

  Download Factsheet
  • Agregat
   Tip agregata
   4-taktni, vodeno hlađeni, SOHC, 4 ventila
   Radna zapremina
   125cc
   Prečnik i hod
   52.0×58.7mm
   Kompresioni odnos
   11.2:1
   Maksimalna snaga
   9.0 kW @ 8000 rpm
   Maksimalni obrtni moment
   11.2 Nm @ 6000 rpm
   Sistem podmazivanja
   Mokri karter
   Napajanje gorivom
   Direktno ubrzigavanje
   Sistem paljenja
   TCI
   Sistem pokretanja
   Električni
   Sistem prenosa
   Klinasti kaiš, automatski
   Potrošnja goriva
   2,2L/100km
   CO2 emisija
   52g/km
  • Šasija
   Sistem prednjeg ogibljenja
   Teleskopska viljuška
   Hod prednjeg točka
   100mm
   Sistem zadnjeg ogibljenja
   Zadnja viljuška
   Zadnja viljuška
   85mm
   Prednja kočnica
   Hidraulična, jedan disk
   Zadnja kočnica
   Hidraulična, jedan disk
   Prednja guma
   110/70-13M/C 48P Tubeless
   Zadnja guma
   130/70-13M/C 63P Tubeless
  • Dimenzije
   Ukupna dužina
   1935mm
   Ukupna širina
   740mm
   Ukupna visina
   1160mm
   Visina sedišta
   765mm
   Međuosovinsko rastojanje
   1340mm
   Minimalna visina od tla
   125mm
   Masa vozila
   131kg
   Zapremina rezervoara
   7.1L

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!

  BUDITE INFORMISANI

  Copyright © 2022 Plattner d.o.o. 
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram