2023 XMAX 300 Tech MAX

Yamaha Produžena Garancija

Pratite MAX

Opremljen visokotehnološkom 4,2-inčnom TFT instrument tablom u boji sa multitematskim informativno-zabavnim ekranom, ovaj vrhunski sportski skuter vam omogućava povezivanje sa pametnim telefonom. Lako je primati poruke i e-poštu, birati muziku i još mnogo toga – a za putovanje autoputem bez stresa i opušteno krstarenje vikendom, XMAX 300 Tech MAX je opremljen novim Garmin navigacionim sistemom.

Dinamičan dizajn karoserije sa novim prednjim osvetljenjem u obliku slova X doprinosi da XMAX 300 Tech MAX ima još radikalniji i prepoznatljiviji izgled – a bočni oklopi u obliku 3D bumeranga pojačavaju čistu MAX DNK. Sa posebnim bojama, kao i ekskluzivnim aluminijumskim fuzasterima, posebnom završnom obradom na delovima šasije i presvlakom sedišta u kožnom stilu, ovo je pametan način za pokret.

Detalji

 • 4.2 inčna TFT instrument tabla u boji
 • Povezivanje sa pametnim telefonom
 • Navigacioni sistem povezan preko pametnog telefona
 • Dinamičan dizajn oklopa
 • Radikalni farovi u X dizajnu
 • Visoko postavljeni prednji pokazivači pravca
 • Potpuna LED svetlosna grupa
 • Novooblikovana sedišta presvučena kožom
 • Prostor za 2 full - face kacige
 • EURO5 Blue Core agregat od 300 cc
 • Sistem kontrole proklizavanja (TCS)
 • Paljenje preko pametnog ključa
 • Podesiv vetrobran i upravljač
 • Tech MAX završna obrada
 • Boje i dizajn u Tech MAX stilu

XMAX 300 Tech MAX

Opremljen vrhunskom specifikacijom, sastavljen od niza specijalnih komponenti i ekskluzivnih boja, novi XMAX 300 Tech MAX visoke tehnologije dizajniran je da pruži uzbudljive sportske performanse zajedno sa prepoznatljivim stilom, prvoklasnom udobnošću i visokim nivoom funkcionalnosti.

XMAX 300 Tech MAX XMAX 300 Tech MAX
360° quick view
0%

  Karakteristike

  Features Gallery
  • alt

   4.2 inčna TFT instrument tabla u boji

   Potpuno novu instrument tablu karakterište 4.2 inčna TFT instrument tabla u boji koja pruža unapređenu funkcionalnost - a iznad glavno ekrana nalazi se odvojeni LCD ekran za brzinomer dijagonale 3.4 inča. Pomoću prekidača na levoj strani upravljača, možete prebaciti i odabrati nekoliko tema iz infotainment opcija, dodajući novu dimenziju u svakoj vožnji.

  • alt

   Povezivanje sa pametnim telefonom

   Kada se vozite sa vašim XMAX 300 Tech MAX skuterom, zahvaljujući MyRidde aplikaciji možete da ostanete povezani sa svojim prijateljima, familijom i kolegama sa posla. Ugrađena kontrolna komunikaciona jednica (CCU) omogućava vam da lako povežete vaš pametni telefon sa mašinom i da pregledate obaveštenja o porukama i povezivima - kao i da slušate muziku* i pristupate širokom spektru informacija i više od toga putem TFT instrument table dijagonale 4.2 inča. (*Odgovaranje na poruke i/ili slušanje muzike zahteva povezivanje sa slušalicama putem Bluetooth veze).

  • alt

   Navigacioni sistem povezan preko pametnog telefona

   Nova TFT instrument tabla dijagonale 4.2 inča podržava Garmin navigacioni sistem* uz pomoć Garmin StreetCross aplikacije. Kada podesite željeno odredište, pomoću dugmadi na upravljaču možete da uvećate ili umanjite mapu, pregledate podatke o saobraćaju u realnom vremenu, pređenu udaljenost, procenjeno vreme stizanja na odredište i još mnogo toga. (*Aplikacija za navigaciju neće biti dostupna u nekim državama. Informacije o ograničenjima brzine, saobraćaju, itd. nije dostupno u nekim zemljama ili regionima. Podaci o ograničenjima brzine takođe možda nisu ažurirani i ograničenja brzine se mogu menjati u zavisnosti od doba dana, kao što su zone škole ili u blizini gradova.)

  • alt

   Dinamičan dizajn oklopa

   XMAX 300 Tech MAX dolazi sa dimaničnim i futurističkim novim oklopima koji karakteriše blago zgusnuta siluete. Prednja maska je postavljena pod nešto većim uglom, a štitnik prednje viljuške naglašava čist MAX DNK ovog sportskog skutera, a novi, konturisani bočni oklopi u 3D bumerang stilu imaju prekrivaju ventilaciju za odvođenje toplote sa motora naglašavajući impresivno prisustvo mašine.

  • alt

   Radikalni farovi u X dizajnu

   Ovaj premijum sportski skuter karakteriše nova lice u formi LED fara i pozicionog svetla u X obliku koji svima stavlja do znanja da XMAX dolazi. Futuristički izgled je pojačan sa dvostrukim LED zadnjim svetlom koje formira X - oblik sa integrisanim pokazivačima pravca koji se perfektno poklapaju sa novim dinamičnim dizajnom oklopa.

  • alt

   Visoko postavljeni prednji pokazivači pravca

   Novi dinamični oklopi su opremljeni sa novim, visoko postavljenim LED pokazivačima pravca koji ne samo da izgledaju sjajno - već su takođe dizajnirani i da pruže veliku vidljivost ostalim učesnicima u saobraćaju kada se filtrirate kroz napetu gužvu u saobraćaju.

  • alt

   Potpuno LED osvetljenje

   XMAX 300 Tech MAX premium specifikacija uključuje LED far i LED poziciono svetlo u X oblku, kao i dvostruko LED zadnje svetlo sa integrisanim zadnjim LED pokazivačima pravca koji naglašavaju dinamični i futuristički izgled.

  • alt

   Novooblikovana sedišta presvučena kožom

   Novodizajnirano sedište povećava luksuz u vožnji, unapređuje ergonomiju i pruža lakše dosezanje podloge pri spuštanju noge. Sa zlatnim šavovima, Tech MAX ekskluzivni prekrivač sedišta u kožnom stilu upotpunjen je sa poklopcom pretinca u takođe kožnom stilu, dajući koordinisan izgled koji ističe zaista impresivne, najbolje u klasi specifikacije ovog sportskog skutera.

  • alt

   Prostor za 2 full - face kacige

   Prostran odeljak za prtljag ispod sedišta ima dovoljno prostora za 2 full - face kacige* prilikom parkiranja - a kada ste u pokretu, ovaj prostor je idealan za nošenje svega, počev od opreme za teretanu i ličnih stvari, sve do obroka. (*u zavisnosti od modela kacige).

  • alt

   EURO5 Blue Core agregat od 300 cc

   Yamahina napredna Blue Core tehnologija maksimizira snagu, dok minimizira potrošnju goriva. XMAX 300 Tech MAX ekonomični EURO5 jednocilindraš radne zapremine od 300 cm3 sa vodenim hlađenjem isporučuje uzbudljive performanse za brzu i efikasnu dnevnu vožnju kroz grad sa mnogo zabave preko vikenda!

  • alt

   Sistem kontrole proklizavanja (TCS)

   Kontrola proklizavanja je deo standardne opreme na XMAX 300 Tech MAX skuteru i dizajniran je da usadi veće samopouzdanje prilikom vožnje na vlažnoj ili klizavoj podlozi. Njegova sofisticirana elektronika interveniše trenutno i smanjuje prenos snage na zadnji točak ukoliko se primeti tendencija ka proklizavanju, što čini vožnju još ugodnijom.

  • alt

   Paljenje preko pametnog ključa

   Yamaha sistem paljenje pomoću pametnog ključa čini svaku avanturu jednostavnijom i komotnijom. Samo se pobrnite da je pametni ključ sa vama i vaš XMAX 300 Tech MAX može biti otključan i pokrenut - i pristup gorivu i odeljcima za prtljag se otvaraju bez ključa. Takođe možete locirati vaš skuter na pretrpano parkingu jednostavnim pristikom na dugme na daljinskom.

  • alt

   Podesiv vetrobran i upravljač

   XMAX 300 Tech MAX je lako prilagoditi kako bi odgovarao različitim stilovima vožnje i fizičkim karakteristikama vozača. Vetrobran se može podesiti u više ili niže pozicije, a upravljač se može pomeriti da odgovara individualnim preferencama. Sa prostranim podom i redizajniranim sedištem, lako je pronaći idealnu poziciju za vožnju.

  • alt

   Tech MAX završna obrada

   Premijum specifikacija Tech MAX-a uključuje visoko-kvalitetne kožne šavove na pokrivci sedišta sa jednako kvalitetno izvedenim poklopcima pretinca, takođe u kožnom stilu koji naglavaša ponos posedovanja ovakvog skutera. Ekskluzivne komponente uključuju aluminijumske nogostupe i aluminijumska tela retrovizora, kao i hrommirane pločice umentute u sedište i Tech MAX aluminijumski amblem na oklopu.

  • alt

   Boje i dizajn u Tech MAX stilu

   XMAX 300 Tech MAX je dostupan u bojama koje naglašavaju premium status. Poput raznih ekskluzivnih stavki, odabrane komponente na oklopima na ovom modelu tretirane su sa specijalnim polu - metalik sjajnom završnom obradom koja naglašava visoku ekskluzivnost sportskog skutera.

  Tehnički podaci

  Download Factsheet
  • Agregat
   Tip agregata
   Četvorotaktni, vodeno hlađeni, SOHC, 4 ventila, jedan cilindar
   Radna zapremina
   292cc
   Prečnik i hod
   70.0 × 75.9 mm
   Kompresioni odnos
   10.9:1
   Maksimalna snaga
   20.6 kW @ 7,250 rpm
   Maksimalni obrtni moment
   29.0 Nm @ 5,750 rpm
   Sistem podmazivanja
   Mokri karter
   Sistem napajanja gorivom
   Direktno ubrizgavanje
   Sistem paljenja
   TCI
   Sistem pokretanja
   Električni
   Prenos
   Klinasti kaiš, automatski
   Potrošnja goriva
   3.0L/100km
   CO2 emisija
   70 g/km
  • Šasija
   Sistem prednjeg ogibljenja
   Teleskopska viljuška
   Hod prednje viljuške
   110 mm
   Sistem zadnjeg ogibljenja
   Zadnja viljuška
   Hod zadnje viljuške
   79 mm
   Prednja kočnica
   Hidraulična, jedan disk, Ø267 mm
   Zadnja kočnica
   Hidraulična, jedan disk, Ø245 mm (ABS)
   Prednja guma
   120/70-15
   Zadnja guma
   140/70-14
  • Dimenzije
   Ukupna dužina
   2180 mm
   Ukupna širina
   795 mm
   Ukupna visina
   1410 mm -1460 mm (podesiv vetrobran)
   Visina sedišta
   795 mm
   Međuosovinsko rastojanje
   1540 mm
   Minimalna visina od tla
   135 mm
   Masa sa svim tečnostima
   183 kg
   Zapremina rezervoara
   13,2L

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!

  BUDITE INFORMISANI

  Copyright © 2022 Plattner d.o.o. 
  menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram