Yamaha Produžena Garancija

Pratite MAX

Sa novim XMAX 300 možete da ostanete u kontaktu sa prijateljima, porodicom i poslom. Samo preuzmite Yamahinu besplatnu MyRide aplikaciju, povežite svoj pametni telefon sa skuterom preko Bluetooth®-a i možete da vidite dolazne pozive i poruke na novoj LCD instrument tabli od 4,3 inča. MyRide aplikacija vam takođe daje pristup širokom spektru informacija o radu mašine i podacima o vožnji.

Dinamičan dizajn sa novim prednjim osvetljenjem u obliku slova X daje novom XMAX 300 još radikalniji i prepoznatljiviji izgled – a bočni oklopi novog oblika 3D bumeranga pojačavaju čist MAX DNK. Visoko postavljena LED prednja svetla čine vas vidljivim u gustom saobraćaju – a novo sedište poboljšava udobnost pri stani - kreni gradskoj vožnji.

Detalji

 • LCD instrument tabla dijagonale 4,3 inča
 • Povezivanje sa pametnim telefonom
 • Dinamički dizajn oklopa
 • Radikalni far u X obliku
 • Sedišta novog izgleda sa lakim pristupom
 • Visoko montirani prednji pokazivači pravca
 • Potpuno LED osvetljenje
 • EURO5 Blue Core agregat radne zapremine 300 cm3
 • Prostor za 2 full face kacige
 • Kontrola proklizavanja (TCS)
 • Paljenje putem pametnog ključa
 • Podesiv vetrobran i upravljač

XMAX 300

XMAX 300 je razvijen da vam pruži vrhunsku kombinaciju elegantnog dobrog izgleda, odličnih performansi i visokog nivoa funkcionalnosti. A novi XMAX 300 podiže iskustvo vožnje na drugi nivo sa svojom dinamičnim izgledom i LED farovima u obliku slova X koji imaju najveću MAX privlačnost nego ikad pre.

XMAX 300 XMAX 300
360° quick view
0%

  Karakteristike

  Features Gallery
  • alt

   LCD instrument tabla dijagonale 4,3 inča

   XMAX 300 je opremljen sa novom, stilskom LCD instrument tablom prečnika 4.3 inča koja prikazuje status mašine i informacije tokom kretanja u jasnom i preglednom formatu. Iznag centralnog digitalnog brzinometra nalazi se obrtomer u trakastom stilu, sa simbolima za gorivo, agregat i temperaturu koji se nalaze sa obe strane.

  • alt

   Povezivanje sa pametnim telefonom

   XMAX 300 je sada potpuno povezan, omogućavajući vam da ostane u dodiru sa dešavanjima tokom svake vožnje. Jednostavno preuzmite besplatnu MyRide aplikaciju i uaprite vaš pametni telefon sa sportskim skuterom i LCD instrument tablom dijagonale 4,3 inča, koja će vas obavestiti o pozivima, porukama i statusom baterije. Takođe možete da pregledate veliki izbor podataka uključujući prosečnu potrošnju goriva, detalje pređenog puta, brzinu, vreme trajanja vožnje, ugao nagiba i još mnogo toga.

  • alt

   Dinamički dizajn oklopa

   XMAX 300 dolazi sa dinamičkim i futurističkim novim oklopima koje karakterište uska, zbijena silueta. Prednji oklop je zašiljen i restilizovani štitnici prednje viljuše naglašavaju sportski DNK XMAX skutera i konturisane nove bočne 3D bumerang oklope koji uključuju izlaze za odvođenje toplote sa motora i čine izgled impresivinim.

  • alt

   Radikalni far u X obliku

   Ovaj premium sportski skuter karakteriše prepoznatvljo novo lice u vidu naglašenog LED fara u X obliku i dizajn pozicionih svetala koji svima daju do znanja da XMAX dolazi. Futuristički izgled udružen sa dvostrukim LED zadnjim svetlom formira X oblik sa integrisanim pokazivačima pravca koji se savršeno poklapaju sa dinamičkim dizajnom oklopa.

  • alt

   New shape seat with easy access

   XMAX 300 is designed to deliver the sportiest and most comfortable ride in the class. A newly designed seat ensures increased riding luxury and improved ergonomics and gives easier leg reach to the ground.

  • alt

   Visoko montirani prednji pokazivači pravca

   Nov dinamički izgled oklopa opremljen je novim visoko postavljenim LED pokazivačima pravca koji ne samo da izgledaju odlično - već su i dizajnirani da pruže jasnu viljivost ostalim učesnicima u saobraćaju dok se filtrirate dok test uslove u saobraćaju.

  • alt

   Potpuno LED osvetljenje

   Visoka specifikacija XMAX 300 skutera uključuje i LED osvetljenje u X obliku i LED poziciona svetla, kao i dva LED zadnja svetla sa integralnim zadnjim LED pokazivačima pravca koji naglašavaju futuristički i dinamički izgled.

  • alt

   EURO5 Blue Core agregat radne zapremine 300 cm3

   Napredna Yamaha Blue Core tehnologija maksimizuje snagu dok minimizra potrošnju goriva. XMAX 300 poseduje ekonomičan EURO5 jednocilindrični, vodeno hlađeni, četvorotaktni motor radne zapremine 300 cm3 koji isporučuje uzbudljive performanse i efikasnu svakodnevnu upotrebu zajedno za dosta zabave preko vikenda.

  • alt

   Prostor za 2 full face kacige

   Prostran odeljak za prtljag nalazi se ispod sedišta i može da smesti dve full face kacige* nakon parkiranja - i kada ste u pokretu ovaj prostor je idealan za nošenje svega, počev od opreme ua teretanu i ličnih stvari, do životnih namirnica. (* u zavisnosti od modela kacige)

  • alt

   Kontrola proklizavanja (TCS)

   Kontrola proklizavanja je standardna oprema na XMAX 300 i dizajnirana je da ulije veće samopouzdanje kada vozite na vlažnim ili klizavim površinama. Njegova sofisticirana elektronika trenutno interveniše kako bi redukovala snagu koja se prenosi na zadnji točka ukoliko se otrkije bilo kakva tendencija proklizavanja, čineći svaku vožnju ugodnijom.

  • alt

   Paljenje putem pametnog ključa

   Yamahin sistem paljenja putem pametnog ključa čini svaku avanturu jednostavnijom i zgodnijom. Vaše je samo da ponesete pametni ključ sa vama i XMAX 300 može biti otključan i pokrenut - i pristup rezervoaru za gorivo i odeljku za prtljag se otključavaju bez ključa. Takođe možete pronaći vaš skuter na prepunom parkingu tako što ćete pritisnuti dugme na daljinskom.

  • alt

   Podesiv vetrobran i upravljač

   Lako je da se adaptirate na XMAX 300 i različitim stilom vožnje i stanju. Vetrobran se može podesiti u višu ili nižu poziciju, a upravljač se može podesiti da odgovara individualnim zahtevima. Sa podom koji nudi dovoljno mesta i desizajniranim sedište, lako je pronaći idealnu poziciju za vožnju.

  Tehnički podaci

  Download Factsheet
  • Agregat
   Tip agregata
   4-taktni, vodeno hlađeni, SOHC, 4 ventla, jednocilindrični
   Radna zapremina
   292 cm3
   Prečnik i hod
   70.0 × 75.9 mm
   Kompresioni odnos
   10.9 : 1
   Maksimalna snaga
   20.6 kW @ 7,250 rpm
   Maksimalni obrtni moment
   29.0 Nm @ 5,750 rpm
   Sistem podmazivanja
   Preko mokrog kartera
   Sistem napajanja gorivom
   Direktno ubrizgavanje
   Sistem paljenja
   TCI
   Sistem pokretanja
   Električni
   Prenosni sistem
   Klinasti kaiš, automatski
   Potrošnja goriva
   3.0L/100km
   CO2 emisija
   70 g/km
  • Šasija
   Sistem prednjeg ogibljenja
   Teleskopska viljuška
   Hod prednjeg ogibljenja
   110 mm
   Sistem zadnjeg ogibljenja
   Zadnja viljuška
   Hod zadnjeg ogibljenja
   79 mm
   Prednja kočnica
   Hidraulična, jedan disk, Ø267 mm
   Zadnja kočnica
   Hidraulična, jedan disk, Ø245 mm (ABS)
   Prednja guma
   120/70-15
   Zadnja guma
   140/70-14
  • Dimenzije
   Ukupna dužina
   2180 mm
   Ukupna širina
   795 mm
   Ukupna visina
   1410 mm -1460 mm (podesiv vetrobran)
   Visina sedišta
   795 mm
   Međuosovinsko rastojanje
   1540 mm
   Minimalna visina od tla
   135 mm
   Masa vozila sa svim tečnostima
   183 kg
   Zapremina rezervoara za gorvio
   13.2L

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!

  BUDITE INFORMISANI

  Copyright © 2022 Plattner d.o.o. 
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram