Yamaha Produžena Garancija

Pravo do MAX-imuma

Opremljen je instrumentima za povezivanje najviše specifikacije ikad ugrađenim na bilo kom Yamaha skuteru. Najbolji u klasi TFT ekran od 7 inča u boji daje vam izbor između tri stila prikaza – a preko Yamahine MyRide aplikacije možete pristupiti MyRide – Linku koji omogućava vezu sa TMAX-om, omogućavajući pristup vašem pametnom telefonu za muziku, vremenske prilike, obaveštenja i još mnogo toga. A uz Garmin navigaciju na punoj mapi*, stići je brže i lakše. (* Garmin navigacija preko cele mape zahteva ugovor o usluzi pretplate i nije u ponudi u svim zemljama. Neke funkcije navigacije nisu dostupne u svim zemljama, proverite dostupnost kod Garmina).

Sa kompaktnim i sportskim novim oklopima sa radikalno novim licem, TMAX je najdinamičniji i najsofisticiraniji sportski skuter ikada napravljen od strane Yamahe. Nova aerodinamična prednja krila i tanji farovi sa dvostrukim projektorom daju ovom visokotehnološkom vozilu izgled inspirisan supersportom – a revidirana ergonomija čini ovo najudobnijim načinom kretanja. Njegov moćni 560 cm3 EURO5 motor od 35 kW i ultra-uglađeni CVT menjač daju vam performanse motocikla uz udobnost skutera.

Detalji

 • Novi TFT ekran sa mogućnosti povezivanja, navigacija sa mapama
 • Snažni EURO5 agregat radne zapremine od 560 cm3
 • Dinamični novi sportski dizajn oklopa
 • Novi projetkori u farovima, integrisani pokazivači pravca
 • Unapređena ergonomija vozača i suvozača
 • Pametni ključ i "keyless" funkcija
 • Lagana aluminijumska šasija
 • Sofisticirana elektronska kontrolna jedinica
 • Veći prostor za prtljag
 • Centralni štender za sprečavanje krađe skutera

TMAX

Gde god da se vozite sa svojim TMAX-om, možete da ostanete povezani sa TFT ekranom u punoj boji od 7 inča koji vam omogućava da pristupite svom pametnom telefonu za muziku, vremensku prognozu, pozive** i obaveštenja – a Garmin navigacija preko cele mape* čini svako putovanje još boljim i prijatnijim. Sistem bez ključa Smart Key čini svakodnevni rad lakim - a novi 5-smerni džojstik i redizajnirani prekidači čine rad jednostavnijim. (* Garmin All-Map Navigation zahteva ugovor o usluzi pretplate i nije dostupna u svim zemljama. Neke funkcije navigacije nisu dostupne u svim zemljama, proverite dostupnost kod Garmina. ** Zahteva Bluetooth povezane slušalice povezane na TMAX. Slušalice nisu uključene).

TMAX TMAX
360° quick view
0%

  Karakteristike

  Features Gallery
  • alt

   Snažni EURO5 agregat od 560 cm3

   Snažni EURO5 agregat radne zapremine od 560 cm3 karakteriše jedinstven i kompaktan dizajn koji koristi 360 stepeni radilici sa horizontalno postavljenim balansom sa suprotne strane klipa za ekstremne sportske performanse zajedno sa visoko efikasnim CVT pogonskim sistemom za izvanredne uglađenu vožnju. Kako bi vaše uzbuđenje u vožnji podigli na viši nivo, pažljivo smo dizajnirali usisne i izduvne sistem koji proizvode duboki i čisti "tjunirani" zvuk koji savršeno opisuje TMAX!

  • alt

   Dinamični novi sportski dizajn oklopa

   TMAX dizajn sa svojim dimaičkim i aerodinamičnim oklopima se pomera jedan stepenik bliže svetu supersportskih motocikala. Tanji dupli LED farovi i nova prednja krilca sa većim usisnicima za vazduh kao i bumeran bočni oklopi su TMAX više nego ikad - i laganim kovani točkov i kovani aluminijumski upravljač naglašavaju ovaj sportski skuter preimum specifikacije.

  • alt

   Novi projetkori u farovima, integrisani pokazivači pravca

   Bacite pogled na prednji kraj i odmah ćete znati da to može biti samo TMAX! Njegovi tanki, dupli farovi sa integrisanim pokazivačima pravca daju još agresivniji izgled, dok dizajn projektora sa mono - fokusiranim sočivima generiše snažan svetlosni snop. Kako bi nalasio dinamični izgled ove ikone sportskih skutera, zadnje svetlo karakteriše T - oblik sa integrisanim pokazivačima pravca.

  • alt

   Unapređena ergonomija vozača i suvozača

   Za još sportskiju vožnju uz viši nivo komogra vozača i suvozača, TMAX je sada opremljen dužim sedištem i produženim podom, a naslon za leđa daje prostor od 30 mm za pomeranje napred/nazad. Tanko telo koje TMAX poseduje poboljšava da se tlo lakše dosegne nogom, a oblik kovanog aluminijumskog upravljača doprinosi pomeranju mase ka napred radi poboljšavanja povratnog osećaja.

  • alt

   Novi TFT ekran sa mogućnosti povezivanja, navigacija sa mapama

   Kretanjem pomoću jednostavnog džojstika, sofisticirana TFT instrument tabla dijagonale 7 inča omogućava povezivanje i odabir tri stila prikaza ekrana. Putem Yamaha MyRide aplikacije možete pristupiti MyRide - linku koji omogućava povezivanje sa vozilom, davajući pristup vašem pametnom telefonu za muziku, vreme, pozive** i notifikacije. Potpuna Garmin navigacija* čini svako putovanje lakšim - dok se tekst može prikazati kada je TMAX parkiran. (*Potpune Garmin mape za navigaciju zahtevaju pretplatu i nisu u ponude u svim zemljama. Neka karakteristike navigacija nisu dostupne u svim državama, zato molimo proveriti dostupnost sa Garminom.**Zahteva Bluetooth povezivanje sa slušalicama kako bi se povezali sa TMAX-om. Slušalice nisu uljučene u paket).

  • alt

   Pametni ključ i "keyless" funkcija

   Korišćenje vašeg TMAX skutera je zgodno i praktično sa pametnim ključem u vašem džepu - i sa dizajniranim glavnim prekidačem sa 2 dugmeta je jednostavniji nego ikad za upotrebu. Ova "keyless" tehnologija vam omogućava da jednostavno i lako pokrenete motor, otključate sedište i otpustite centralni štender - a takođe možete otključati i stilizovani čep rezervoara u aero-stilu.

  • alt

   Lagana aluminijumska šasija

   TMAX poseduje kompaktnu livenu aluminijumsku šasiju u motociklističkom tipu koju karakteriše konfiguracija sa dve grede što daje ogromnu čvrstoću kombinovanu sa malom masom. Moćni agregat od 560 cm3 je montiran direktno u šasiju kako bi se pružila odlična centralizacija mase - a radi sportskih performansi i preciznog upravljanja, podešavanje ogibljenja je revidirano. Ultra lagani kovani točkovi redukuju neoptrećene mase i opremljeni su Bridgestone gumama.

  • alt

   Sofisticirana elektronska kontrolna jedinica

   TMAX je opremljen sa vrhunskom Yamaha čip kontroloisanim gasom (YCC-T) radi najfinije kontrole agregata - i radi unapređenog osećaja i rekovanja mase montiran je i "fly-by-wire" senzor pozicije akceleratora (APSG). Kontrola proklizavanja pomaže u sprečavanju proklizavanja zadnjeg točka tokom ubrzanja na vlažnim ili klizavim površinama - i D-MODE dozvoljava da odaberete uglađene ili sportske performanse agregata.

  • alt

   Veći prostor za prtljag

   Sa "keyless" pristupom, veliki prostor ispod sedišta može da prihvati jednu full face kacigu - a kada ste u pokretu njegov vodootporni prostor idealan je za nošenje aktn tašne, laptopa ili opreme za teretanu. Prostor je opremljen i automatskim osvetljenjem unutrašnjosti.

  • alt

   Centralni štender za sprečavanje krađe skutera

   TMAX je najpoželjniji sportski skuter u Evropi i radi veće sigurnosti i vašeg mira, opremljen je sa centralnim štenderom koji se zaključava kako bi se sprečilo neovlašćeno pomeranje. Kada ste spremni za vožnju, samo upotrebite vaš pametni ključ kako biste elektronski otključali centralni štender.

  Tehnički podaci

  Download Factsheet
  • Agregat
   Tip agregata
   4-taktni, vodeno hlađeni, DOHC, 4 ventila, redni dvocilindraš
   Radna zapremina
   562 cc
   Prečnik i hod
   70.0×73.0mm
   Kompresioni odnos
   10.9:1
   Maksimalna snaga
   35.0 kW @ 7500 rpm
   Maksimalni obrtni moment
   55.7 Nm @ 5250 rpm
   Sistem podmazivanja
   Suvi karter
   Napajanje gorivom
   Direktno ubrizgavanje
   Sistem paljenja
   TCI
   Sistem pokretanja
   Električni
   Prenosni sistem
   Klinasti kaiš, automatski
   Potrošnja goriva
   4.8L/100km
   CO2 emisija
   112g/km
  • Šasija
   Sistem prednjeg ogibljenja
   Teleskopska viljuška
   Hod prednjeg ogibljenja
   120 mm
   Sistem zadnjeg ogibljenja
   Zadnja viljuška
   Hod zadnjeg točka
   117 mm
   Prednja kočnica
   Hidraulična kočnica sa dva diska, Ø267 mm
   Zadnja kočnica
   Hydraulic single disc brake, Ø282 mm
   Prednja guma
   120/70R15M/C 56H Tubeless
   Zadnja guma
   160/60R15M/C 67H Tubeless
  • Dimenzije
   Ukupna dužina
   2.195 mm
   Ukupna širina
   780 mm
   Ukupna visina
   1.415 mm – 1.470 mm (podesiv vetrobran)
   Visina sedišta
   800 mm
   Međuosovinsko rastojanje
   1.575 mm
   Minimalna visina od tla
   135 mm
   Masa vozila sa svim tečnostima
   218 kg
   Zapremina rezervoara
   15L

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!

  BUDITE INFORMISANI

  Copyright © 2022 Plattner d.o.o. 
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram