Yamaha Produžena Garancija

Pojačajte svoje emocije

Njegov štedljivi CP3 motor radne zapremine 890 cm3 sa velikim obrtnim momentom ima fleksibilnost da krstari bilo kojom brzinom koja vam najbolje odgovara – i sa mogućnošću vožnje preko 350 km između dva dosipanja goriva, možete preći ogromne razdaljine u jednom danu. A kada ste raspoloženi da gurate jače, TRACER 9 ima moć i agilnost da pokrene vaš adrenalin na legendarnim evropskim planinskim putevima.

Gde god da putujete, uvek možete da se oslonite na pametnu tehnologiju koju TRACER 9 kako biste svaku vožnju učinili uzbudljivijom. Njegov 6-osni IMU upravlja elektronskim pomagalima koja vam daju kontrolu i samopouzdanje u različitim podlogama i vremenskim uslovima – dok dve TFT instrument table i potpuno LED osvetljenje naglašavaju premium specifikaciju ovog svestranog Sport Tourera.

Detalji

 • EU5 CP3 agregat radne zapremine od 890 cm3
 • Lagana CF aluminijumska livena časija
 • Sposobnost za nošenje sva 3 kofera
 • 6-osna IMU sa pomagalima osetljivim i pri vožnji pod nagibom
 • Sledeća genreacija dizajna i stajlinga
 • Potpuno LED osvetljenje
 • Dve TFT instrument table dijagonale 3.5"
 • Lagani kovani točkovi
 • Podesivo ogibljenje
 • Sedište podesivo u dve pozicije
 • Aerodinamični oklopi
 • Tempomat

TRACER 9

2015. prvi TRACER 900 je zauvek promenio Sport Touring klasu. Sa svojim CP3 motorom i bogatim obrtnim momentom, sportskom šasijom i svestranošću, postao je prvi izbor pri kupovini motocikla za preko 50.000 evropskih vozača koji žele okretan i uzbudljiv višenamenski motocikl sa stavom. Možda nije iznenađenje da je to najprodavaniji motocikl u svojoj klasi.

TRACER 9 TRACER 9
360° quick view
0%

  Karakteristike

  Features Gallery
  • alt

   EURO5 CP3 agregat radne zapremine od 890 cm3

   Ispoljavajući visok nivo linearne isporuke obrtnog momenta od niskih do srednjih obrtaja, CP3 agregat radne zapremine od 890 cm3 proizvodi izvanredno ubrzanje i uzbudljivu brzinu pri izlasku iz krivina - čineći TRACER 9 sportskim. Optimizovani odnosi u menjaču i A&S kvačilo pružaju super uglađene performanse - i čarobni duboki zvuk izduvnog i efikasni usisni sistem naglašavaju uzbuđenje tokom svake vožnje.

  • alt

   Lagana CF aluminijumska livena šasija

   TRACER 9 je opremljen sa laganom CF livenom aluminijumskom Deltabox šasijom koja nudi visok nivo krutosti koja pruža agilnosts sportskom motocikla uz veliku stabilnost. Za odličnu stabilnost pri velikim brzinama kombinovanim sa sportsim prolaskom kroz krivine i agilnim upravljanjem, TRACER 9 je dobio produženu aluminijumsku zadnju viljušku.

  • alt

   Sposobnost za nošenje sva 3 kofera

   TRACER 9 vam nudi mogućnost montaže 3 tvrda kofera, omogućavaju da vi i vaš suvozač na svaki put ponesete sve što vam je potrebno. Dizajniran da ponese sa sobom masu od 193 kg, ovaj svestrani motocikl je istinski Sport Tourer u svakom smislu.

  • alt

   6-osna IMU sa pomagalima osetljivim i pri vožnji pod nagibom

   TRACER 9 je opremljen sa najnaprednijimi elektronskim pomagalima koje vozaču daju dodatno samopouzdanje i kontrolu u raznim vremenskim i uslovima puta. Razvijama na R1M, kompaktna 6-osna IMU poseduje kontrolu proklizavanja (TCS), kao i kontrolu bočnog proklizavanja (SCS) koji funkcionišu i kada se motocikl nalazi pod nagibom, a u sklopu elektronskog paketa nalazi se i kontrola podizanja prednjeg točka (LIF) kao i kontrola motornog kočenja (BC).

  • alt

   Sledeća genreacija dizajna i stajlinga

   Kompaktan i aerodinamičan dizajn oklopa čine da TRACER 9 ima moderan i impresivan izgled koji savršeno prenosi uzbudljiv sportski karakter zajedno sa svestranim touring sposobnostima. Lagani oklopi unapređuju vaš komfor tokom vožnje na dužim putovanjima, a rezervoar za gorivo zapremine od 18 litara daje autonomiju od 350 km + između dva sipanja goriva.

  • alt

   Potpuno LED osvetljenje

   Kompaktno LED osvetljenje karakteriše kompletan TRACER 9. Odvojeni snopovi kratkog/dugog svetla u mono fokusu daje motocikli aerodinamičan izgled i pruža superiornu osvetljenost u svakoj situaciji. LED pokazivači pravca pojačavaju preimum status motocikla, a zadnje svetlo je potpis TRACER familije i naglašava lagani izgled i sportski osećaj.

  • alt

   Dve TFT instrument table dijagonale 3.5"

   Dve TFT instrument table dijagonae 3.5" nude intuitivne podatke lake za čitanje koje vam omogućavaju da se fokusirate na vožnju i ujedno pružaju potpunu informisanost. Dok levi ekran sadrži ključne funkcijske informacije kao što su brzina kretanja, broj obrtaja, odabrani stepen prenosa i režim odabranih pomagala, desni ekran prikazuje nekritične informacije poput odometra, temperature i parcijalnog odometra 1 i 2.

  • alt

   Lagani kovani točkovi

   Pravljeni upotrebom ekskluzivne tehnologije iz Yamahe, kovani točkovi minimiziraju neoptrećenu masu radi superiornog osećaja ogibljenja i performansi. Osim što doprinose da se masa motocikla sa svim tečnostima smanji na samo 212 kg, ovi ultra lagani točkovi doprinose da TRACER 9 poveća efikasnost u potrošnji goriva.

  • alt

   Podesivo ogibljenje

   TRACER 9 poseduje potpuno podesivo ogibljenje u vidu USD prednje viljuške sa prečnikom štapova od 41 mm koji omogućavaju lako podešavanje kako biste postigli najbolje moguće podešavanje za svaku vožnju - bilo da vozite samostalno ili sa suvozačem. Na zadnjem kraju se nalazi kompaktni amortizer koji se takođe može podesiti kako bi odgovarao optrećenju u uslovima vožnje - a duga aluminijumska zadnja viljuška pruža duže međuosovinsko rastojanje za dodatno samopouzdanje i stabilinost pri visokim brzinama i većem opterećenju.

  • alt

   Sedište podesivo u dve pozicije

   TRACER 9 poseduje raspored upravljača/nogostupa/sedišta koji je pažljivo razvijan kako bi pružio sportsku, ali komfornu poziciju u vožnji koja spaja komfor sa kontrolom. Sedište u 2 pozicije onogućava podešavanje visine bez alata, omogućavajjući prilagođavanje ergonomije koja odgovara vašem sitlu vožnje.

  • alt

   Aerodinamični oklopi

   TRACER 9 poseduje prelepe, stilizovane aerodinamične oklope i visok vetrobran koji pruža odličnu zaštitu od vetra i redukuje udare vetra. Zajedno sa autonomijom od 350 km, oklopi vam omogućavaju da komotno pređete velike distance bilo da vozite sami ili sa suvozačem.

  • alt

   TRACER 9 u brojkama

   CP3 agregat radne zapremine od 890 cm3 isporučuje 93 Nm na 7.000 O/Min sa maksimalnom snagom od 119 PS na 10.000 O/Min. Masa sa svim tečnostima iznosi 212 kg uz sposbnost nosivosti do 193 kg, rezervoar zapremine 18 litara sposoban je za da pruži autonomiju od 350 km+.

  Tehnički podaci

  Download Factsheet
  • Agregat
   Tip agregata
   Vodeno hlađeni, četvorotaktni, trocilindrični, DOHC
   Radna zapremina
   890cc
   Prečnik i hod
   78 x 62,1 mm
   Kompresioni odnos
   11,5 : 1
   Maksimalna snaga
   87,5 kW (119 PS) @ 10.000 rpm
   Maksimalni obrtni moment
   93,0 Nm (9,5 kg-m) @ 7.000 rpm
   Sistem podmazivanja
   Mokri karter
   Kvačilo
   Potopljeno u ulju, višelamelno
   Sistem paljenja
   TCI
   Sistem pokretanja
   Električni
   Menjač
   U konstantnoj sprezi, šestostepeni
   Finalni prenos
   Lanac
   Potrošnja goriva
   5.0 L/100 km
   CO2 emisija
   116 g/km
   Napajanje gorivom
   Elektronsko direktno ubrizgavanje
  • Šasija
   Tip šasije
   Dijamantskog tipa
   Ugao prednje viljuške
   25° 00’
   Trag
   108 mm
   Sistem prednjeg ogibljenja
   Teleskopska viljuška
   Sistem zadnjeg ogibljenja
   Zadnja viljuška
   Hod prednjeg točka
   130 mm
   Hod zadnjeg točka
   137 mm
   Prednja kočnica
   Hidraulična, dva diska, Ø 298 mm
   Zadnja kočnica
   Hidraulična, jedan disk, Ø 245 mm
   Prednja guma
   120/70 ZR17M/C (58W) (Tubeless)
   Zadnja guma
   180/55 ZR17M/C (73W) (Tubeless)
  • Dimenzije
   Ukupna dužina
   2.175 mm
   Ukupna širina
   885 mm
   Ukupna visina
   1.430 mm - 1.470 mm
   Visina sedišta
   810 mm - 825 mm
   Međuosovinsko rastojanje
   1.500 mm
   Minimalna visina od tla
   135 mm
   Masa sa svim tečnostima (uključujući ulje i pun rezervoar goriva)
   213 kg
   Zapremina rezervoara
   18.7 L
   Zapremina ulja
   3,5 L

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!

  BUDITE INFORMISANI

  Copyright © 2022 Plattner d.o.o. 
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram