Yamaha Produžena Garancija

Došao je red na vas

EU5 motor radne zapremine od 690 cm3 proizvodi talas linearnog obrtnog momenta koji nastavlja da se kreće kroz ceo opseg obrtaja za izuzetno ubrzanje u svakom stepenu prenosa – a kompaktna šasija i podesivo ogibljenje brzo i precizno prolaze kroz svaku krivinu.

Aerodinamična oblik sa dvostrukim LED prednjim svetlima pojačava moderan dizajn i snažan izgled motocikla- dok vam TFT instrument tabla u boji daje obaveštenja sa vašeg pametnog telefona. A sa svojom ergonomijom na velikim udaljenostima, širokim upravljačem i podesivim ekranom, ovaj svestrani turer srednje težine je uvek spreman za vaše sledeće putovanje. TRACER 7: Došao je red na vas.

Detalji

 • A2 verzije snage 35 kW je takođe dostupna
 • TFT instrument tabla sa notifikacijama sa pametnog telefona
 • CP2 EU5 agregar sa trenutnim odzivom na gas i bogatim obrtnim momentom
 • Kompaktni polu - oklop sa sportskim izgledom
 • Dupli LED projektori farova, poziciona svetla i pokazivači pravca
 • Najlakši u klasi
 • Podesivo prednje i zadnje ogibljenje
 • Aerodinamični vetrobran sa podešavanjem pomoću jedne ruke
 • Stil vožnje sa dobrim upravljanjem i komforna ergonomija
 • Konturisano dual sedište za udobnost vozača i suvozača
 • Autonomija velikog opsega

TRACER 7

TRACER 7 je dizajniran i projektovan da vam ponudi uzbudljive performanse sa visokim nivoom udobnosti i dinamičnog stila u skoro svakoj situaciji. A najnovija TFT instrument tabla u boji poboljšavaju ukupno iskustvo vožnje sa modernim dizajnom i obaveštenjima na pametnom telefonu.

TRACER 7 TRACER 7 TRACER 7
360° quick view
0%

  Karakteristike

  Features Gallery
  • alt

   TFT instrument tabla sa notifikacijama na pametnom telefonu

   TRACER 7 je opremljen sa visoko kvalitetnom TFT instrument tablom u boji sa mogućnosti odabirom Touring ili Sport temama prikaza. Sa povezivanjem pametnog telefona putem MyRide aplikacije bićete u mogućnosti da primate obaveštenja o dolazećim pozicima, e-mail i porukama, a takođe možete detaljno pregledati podatke sa vožnje.

  • alt

   CP2 EU5 agregar sa trenutnim odzivom na gas i bogatim obrtnim momentom

   Nijedan drugi motocikl u klasi ne pruža takav osećaj i zvuk kao Yamahin izuzetni CP2 agregat radne zapremine 690 cm3. Filozofija "crossplane" agregata koji je vodeći u klasi daje nejednak raspored paljenja koji pruža jak i linearan obrtni moment. Jedan od Yamahinih najuspešnijih agregata svih vremena, ekonomičan i sa ultra odzivom na gas, EU5 kompatibilna pogonska jedinica pruža sportske i najuzbudljivije vožnje u klasi.

  • alt

   Kompaktni polu - oklop sa sportskim izgledom

   Sa svojim dinamičnim licem i kompaktnim oklopm, TRACER 7 ostavlja čvrst utisak koji se ne može ignorisati. Prelivajući se bez prekida u poklopac rezervoara, aerodinamični polu - oklop nudi mnoštvo zaštite od vetra i vremenskih uslova, a njegov moderni dizajn naglašava dinamični karakter ovog Sport Tourera, vodećeg u svojoj klasi.

  • alt

   Dupli LED projektori farova, poziciona svetla i pokazivači pravca

   Osim što projektuje moćno svetlosni snop za odličnu vidljivost u noćnim uslovima, kompaktna dvostruka LED svetla čine da TRACER 7 ima agresivan, moderan i dinamičan izgled. Za dobru uočljivost u dnevnim uslovima, ova nova generaciaj Sport Tourera opremljena je sjajnim LED pozicionim svetlima i kompaktnim LED pokazivačima pravca.

  • alt

   Najlakši u klasi

   Sa svojom kompaktnom i laganom šasijom sa dugom aluminijumskom zadnjom viljiškom koja pruža međuosovinsko rastojanje od 1.460 mm, ovo je jedan od najagilnijih i uzbudljivijuh Sport Tourera. Sa najnižom masom u klasi kombinovanom sa uzbudljivim agregatom kojeg karakteriše velik obrtni moment, čini da TRACER 7 pruži jedinstveno iskustvo u vožnji.

  • alt

   Podesivo prednje i zadnje ogibljenje

   TRACER 7 je opremljen sa podesivim prednjim i zadnjim ogibljenjem koje omogućava da postignete optimalno upravljanje u različitim situacijama. Prednja viljuška sa štapovima prečnika 41 mm i ugrađenim ketridžima i zadnji amortizer imaju mogućnost podešavanja predopterećenja opruge i povrata, što olakšava podešavanje motocikla prema različitim opterećenjima, uslovima puta i opsegu stiloga vožnje.

  • alt

   Aerodinamični vetrobran sa podešavanjem pomoću jedne ruke

   Stilizovani, sportski aerodinamični vetrobran je dizajniran da pruži opuštenu i prijatnu vožnju smanjujući udare vetra u gornji deo tela. Refinisan ergonomski podesivač vetrobrana omogućava lako podešavanje jednom rukom. Za još bolju zaštitu od vetra, TRACER 7 je opremljen sa laganim štitnicima ruku.

  • alt

   Stil vožnje sa dobrim upravljanjem i komforna ergonomija

   TRACER 7 je opremljen sa širokim upravljačem koji se utapa u aerodinamične oklope i pruža siguran stil vožnje. Pozicija vašeg gornje dela tela doprinosi prirodnoj ergonomiji bez stresa i naposa kako bi se obezbedio komfor i kontrola nad motociklom, naglašavajući samopouzdanje velikog motocikla kroz ovaj svestrani motocikl srednje klase.

  • alt

   Konturisano dual sedište za udobnost vozača i suvozača

   Vi i vaš suvozač možete biti sigurni u udubnost koju TRACER 7 pruža toko vožnje, a sve to zahvaljujući specijalno dizajniranom sedištu. Sastavljeno od konturisanog profila i stilskih detalja, ovo sedište iz jednog dela naglašava sposobnosti touring sposobnosti na dužim putovanjima.

  • alt

   Autonomija velikog opsega

   Sa zapreminom rezervoara od 17 litara, njegov uglađen rezervoar daje izvanredno veliku autonomiju uparenu sa ekonomičnim CP2 agregatom.

  Tehnički podaci

  Download Factsheet
  • Agregat
   Tip agregata
   četvorotaknit, dvocilindrični, vodeno hlađeni, DOHC, 4 ventila
   Radna zapremina
   689cc
   Prečnik i hod
   80,0 x 68,6 mm
   Kompresioni odnos
   11,5 : 1
   Maksimalna snaga
   54,0 kW (73,4 PS) @ 8.750 rpm
   Verzija sa limitiranom snagom
   35,0 kW (47,6 PS) @ 7.750 rpm
   Maksimalni obrtni moment
   67,0 Nm (6,8 kg-m) @ 6.500 rpm
   Sistem podmazivanja
   Mokri karter
   Tip kvačila
   Potopljeno u ulju, višelamelno
   Sistem paljenja
   TCI
   Sistem pokretanja
   Električni
   Sistem prenosa
   U konstantnoj sprezi, šestostepeni
   Finalni prenos
   Lanac
   Potrošnja goriva
   4,3 L/100 km
   CO2 emisija
   100 g/km
   Napajanje gorivom
   Elektronsko ubrizgavanje goriva
  • Šasija
   Tip šasije
   Dijamant
   Ugao prednje viljuške
   25º
   Trag
   90 mm
   Sistem prednjeg ogibljenja
   Teleskopska viljuška
   Sistem zadnjeg ogibljenja
   link povezivanje, zadnja viljuška
   Hod prednjeg točka
   130 mm
   Hod zadnjeg točka
   142 mm
   Prednja kočnica
   Hidraulična, dva diska, Ø 298 mm
   Zadnja kočnica
   Hidraulična, jedan disk, Ø 245 mm
   Prednja guma
   120/70 ZR 17 M/C (58W)
   Zadnja guma
   180/55 R 17 M/C (73W)
  • Dimenzije
   Ukupna dužina
   2.140 mm
   Ukupna širina
   840 mm
   Ukupna visina
   1.290 mm - 1.330 mm
   Visina sedišta
   835 mm
   Međuosovinsko rastojanje
   1.460 mm
   Minimalna visina od tla
   140 mm
   Masa sa svim tečnostima (uključujući ulje i pun rezervoar goriva)
   197 kg
   Zapremina rezervoara
   17,0 L
   Zapremina rezervoara za ulje
   3,0 L

  Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštivanje drugih vozača. Fotografije prikazane u ovoj brošuri prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.

  Svoje kreacije ponesi sa sobom

  Sastavi Yamaha motocikl koji ti najviše odgovara u zadivljujućem 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije – i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je oživela pred tvojim očima!

  BUDITE INFORMISANI

  Copyright © 2022 Plattner d.o.o. 
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram