NAJBOLJI NA SVETU

KOMUNIKACIONI SISTEM ZA MOTOCIKLISTE

Kompanija Cardo je lider na tržištu komunikacija, od 2003.god. proizvodi Bluetooth uređaje za mobilne telefone sa jedinstvenom tehnologijom za poništavanje šumova i kristalno jasnim kvalitetom zvuka.
Danas su proizvodi Cardo za komunikaciju motorciklista za klasu ispred konkurencije. 100% vodootporni, koriste naprednu DMC tehnologiju za povezivanje velikog broja vozača a sve komande se obavljaju bez upotrebe ruku – glasom. Za jasnoću zvuka se brinu napredni algoritam za prepoznavanje ljudskog glasa i neutralisanje svih šumova i vetra, kao i velike, super kvalitetne JBL slušalice.

THE CARDO DIFFERENCE

DYNAMIC MESH COMMUNICATIONS

Interfon sledeće generacije koji vožnju čini jednostavnom. Jednom podesite interfonsku grupu i zaboravite na nju. Za ostalo će se pobrinuti naša dokazana na terenu Dinamic Mesh (DMC) tehnologija.

WATERPROOF

Bez obzira na to šta dospe na nju, vaša vodonepropusna jedinica će izdržati i održati vas povezanim. Kiša, sunce, blato, prašina ili sneg.

NATURAL VOICE OPERATION

Pazite na put i ruke držite na kormanu. Samo recite “Hej Cardo” i recite šta želite, vaš CARDO uređaj će učiniti sve ostalo.

SOUND BY JBL

Moćni zvučnici visoke definicije i posebno podešeni audio procesor pružaju zvučni doživljaj kao nijedan drugi.

BUDITE INFORMISANI

Copyright © 2022 Plattner d.o.o. 
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram