INOVACIJE

Alpinestars redefiniše zaštitu za motocikliste otkako je kompanija osnovana 1963. Predanost inovacijama dovela je do toga da je Alpinestars postao vodeći svetski proizvođač profesionalnih trkačkih proizvoda, zaštite, vazdušnih jastuka za motocikle, odeće i tehničke obuće visokih performansi. Alpinestars shvata da se najbolji dizajn i istraživanje postiže pod ekstremnim uslovima. Naše učešće u Formuli 1, NASCAR-u, AMA-i, Svetskom motokrosu i MotoGP-u dovelo je do stvaranja najnaprednije tehničke opreme za vrhunske svetske sportiste.

Pogledajte neke od najprodavanijih proizvoda...

TECH 5 čizme

Kao naslednik izuzetno uspešnih i kultnih Tech 10 i Tech 7 modela, novi Tech 5 je napredna zaštitna čizma sa više ploča izrađenih od više vrsta različitih materijala koja dodatno ojačava Alpinestars liniju vodećih motokros i terenskih čizama u klasi. Uključuje inovativnu školjku od mikrovlakana, koja je izuzetno izdržljiva i lagana, srednji biomehanički pivot sistem za odličan nivo zaštite.
Kupi

TECH 3 čizme

Najnoviji inovativni dodatak vrhunskoj paleti ALPINESTARS TECH čizama za motocross i off-road, Tech 3 uključuje dokazane tehnologije na stazama u anatomski profilisanom proizvodu koji odlikuje zaštita i udobnost. Sa izdržljivom, ali laganom glavnom školjkom, plus niz zaštitnih karakteristika, iznutra i spolja.
Kupi

BIONIC štitnik za grudi

Svestrani i modularni Bionic štitnik za grudi uključuje nivo 1 CE sertifikovane zaštite na leđima, grudima i ramenima. Sa zaštitnim pločicama od tvrdog materijala i mekom unutrašnjom oblogom od bio pene, Bionic štitnik za grudi izuzetno je udoban, laganog dizajna koji omogućava visok nivo prozračnosti i protoka vazduha.
Kupi

BUDITE INFORMISANI

Copyright © 2022 Plattner d.o.o. | Ovlašteni diler za prodaju motocikala i drugih proizvoda marke Yamaha, rezervnih delova i servisnih usluga na teritoriji Srbije
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram