U VOĐSTVU OD 1947

AGV je vodeća snaga u dizajnu kaciga i motociklizma od svog osnivanja, neprestano inovirajući svaku oblast od aerodinamike, udobnosti i sigurnosti do grafike, sponzorstva i oglašavanja. Osnovan 1947. godine od strane Gina Amisana (1920–2009), AGV je brzo osvojio neuporedivu reputaciju zbog svojih inovativnih dizajna i materijala, testiran na trkalištima i razvijen sa sponzorisanim vozačima Svetskog prvenstva, uključujući 15 puta svetskog prvaka Giacoma Agostinija i moderne MotoGP legende Valentina Rossija. Kupljen od strane italijanskog inovatora, motociklističke i dinamične sportske odeće kompanije Dainese u julu 2007. godine, AGV nastavlja da jača. Kombinujući svoje istraživanje i dizajn, AGV i Dainese nude jedinstveno kompletna rešenja za bezbednost i performanse koja pružaju naprednu zaštitu od glave do pete.

Pogledajte neke od najprodavanijih proizvoda...

Najbolja kaciga za bilo koju upotrebu, napravljena tehnologijama razvijenim za MotoGP ™.

Konačno, udobna, svestrana i sigurna putna kaciga za bilo koju upotrebu, bilo koji motocikl i bilo kog vozača zahvaljujući istim naprednim materijalima i inovativnoj tehnologiji koji su pomogli svetskim prvacima na stazi da postignu maksimum u najekstremnijim uslovima.

Sve što vam je potrebno, sada je u kombinaciji sa svime što ste ikada želeli.
Kupi

AGV SportModular, Flip-up budućnosti

Kompromis nije u našoj prirodi. Dakle, ponovno smo napisali knjigu pravila o flip-upovima, stvarajući nemoguće, a koje su svi želeli. Modularna s kompaktnim dimenzijama, niskom težinom i performansama vrhunske sport full-face kacige Pista GP R. Konačno, flip-up je postigao svoj puni potencijal.
Kupi

AGV K3 SV 

je nastala iz velikog iskustva u dizajnu kaciga Pista GP i Corsa, kao i iz nasleđa originalne K3 kacige.  Aerodinamični oblik školjke je optimizovan za stabilnost i agresivnu estetiku, i ima ugrađen kompaktni zadnji spojler kojim smanjujeturbulenciju. Uska linija brade pomaže kacigi da lakše seče vazduh pri velikim brzinama čime dodatno poboljšava stabilnost.
Kupi

BUDITE INFORMISANI

Copyright © 2022 Plattner d.o.o. 
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram